Публікації

Показано дописи з лютий, 2023

2022 рік – рік незламних людей, незламної силі волі і незламної країни.

Зображення
 

Педагогічна скарбничка: онлайн-інструменти сучасного педагога

Зображення
  Сьогодні відбувся Всеукраїнський Інтернет-марафон на тему «Педагогічна скарбничка: онлайн-інструменти сучасного педагога», в якому я взяла участь. «Педагогічний працівник – це провідник у цифровому світі, який має бути творцем, художником, ремісником, експериментатором, має любити онлайн інструменти, користуватися ними із задоволенням сам і залучати до цього учнів», - ось основний посил до своїх колег у моєму виступі.  

ХРОНІКА ПРОФЕСІЙНОГО ТИЖНЯ: ДЕНЬ 5, ЗАКЛЮЧНИЙ.

Зображення
  Ось і закінчився тиждень професії «Офісний службовець (бухгалтерія); адміністратор». Він був насиченим, цікавим, творчим, креативним. Впродовж цього тижня здобувачі освіти груп О20А, О22 та О22С активно брали участь у різноманітних заходах, квестах, конкурсах. Сьогодні відбулося нагородження найактивніших і найталановитіших учнів, які обрали для себе цю професію.
Зображення
  У здобувачів освіти груп О22, О22С, О20А сьогодні був насичений перший день тижня професії. Я створила авторський web-квест «Професія майбутнього – бухгалтер!» на національній освітній платформі «Всеосвіта», де здобувачі освіти мали змогу продемонструвати здобуті на уроках навички, знання та вміння. Ви також можете долучитись до проходження квесту і випробувати свої сили в бухгалтерській сфері. https://vseosvita.ua/webquest/play?id=13742&id_user=1951933&hash=e7144114

«Цікаві факти про професію «Офісний службовець (бухгалтерія); адміністратор»»

Зображення