Публікації

Показано дописи з жовтень, 2017

З днем народження, рідне училище!!!! Нам 150 років!!!!!!

Зображення
Відео привітання (пройдіть по ссилкі і переглянте відео)

Герої не вмирають...

Зображення
Відео

Вчимося граючи

Зображення
   Існує онлайновий сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи. Їх можна використовувати в роботі з інтерактивною дошкою, або як індивідуальні вправи для учнів.        Зацікавте своїх учнів граючи вчитися!!!!! https://learningapps.org/

Вимоги професії до людини

Зображення
Який же він, сучасний офісний службовець? Перш за все, людина відповідальна і організований, який любить і вміє працювати з числами, здатний зосереджуватися, має розвинені аналітичні здібності. Він цікавиться нормативними документами та інструкціями і готовий з ними стикатися щодня. Бухгалтеру властиві скрупульозність, посидючість в роботі. Він уміє працювати і з людьми, і з комп'ютером. Має добру пам'ять і вміє мовчати, зберігаючи в секреті комерційну таємницю.

Китайська народна мудрість

Зображення
« Якщо людині подарувати рибу, вона буде ситою один день, а якщо людину навчити ловити рибу, вона буде ситою все життя» Китайська народна мудрість

Щиро вітаю працівників профтехосвіти зі святом!

Зображення
2 жовтня —День профтехосвіти             Мабуть, не випадково День учителя і День професійно-технічної освіти України співпадають. Адже завжди в системі професійно – технічного навчання працювали і працюють найкращі педагоги – викладачі, майстри, які свої знання, досвід і натхненну працю спрямовують на виховання достойних громадян своєї країни, забезпечують справжню професійну підготовку.           За 7 6  років система ПТО пройшла не простий шлях. І тільки завдяки своїм робітникам змогла вижити і розвиватися зараз. Озираючись на пройдений шлях, не можна не визнати, що ця система пережила багато змін, впевнено доказала свою здатність успішно вирішувати завдання, які перед нею ставились. Саме дякуючи системі ПТО у молоді прокидається  зацікавленість до реальних практичних  знань, які необхідні їм в житті.          Щиро вітаю працівників профтехосвіти зі святом!

З Днем працівника освіти!!!!!!! (2017 н.р)

Зображення
З нагоди свята, ми з учнями підготували для Вас любі працівники освіти ось цей відео - жарт!!!!! Перегляньте відео привітання!